natalie kocsis

New Page

Telenor

Mot bindningstider 

I september 2018 valde Telenor att skippa bindningstiderna på alla nya abonnemang. Ett rätt stort beslut för ett bolag vars affärsmodell till stor del består av att signa upp kunder under en längre tid.

Meanwhile, in Sweden: slutspurten inför det stora riksdagsvalet. Med andra ord skulle man kunna säga att medan Sverige var på väg att binda upp sig till ett parti under fyra års tid, kunde Telenors kunder ångra sitt val när som helst.

Mot bindningstider! Vi lanserade en valkampanj som såg exakt ut som de olika partiernas valaffischer, fast med ett enda vallöfte. Slopa bindningstiderna.

hemsidan_bild_valet.jpg
 
Make_passcodes_great_again_press_image.jpg

Telenor

Make Passcodes Great Again

Under ett toppmöte med Donald Trump råkade den inte så stabile superstjärnan Kanye West - iklädd en Make America Great Again-keps - visa sitt otroligt osäkra mobillösenord, 000000, inför världens journalister. 

Tur är väl det, tänkte jag, att Telenor är så himla bra på datasäkerhet och kan visa Yeezy hur säkerhet egentligen ska gå till.

Därför lanserades hemsidan MakePasscodesGreatAgain.com - en slumpgenerator som hjälper Kanye att välja lösenord som är säkrare än hans eget. Eller som AdAge uttryckte det:

Not that it's difficult (but thanks, Telenor)